Izvor: Blic, 14.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do neba i nazad

Do neba i nazad

Veliki deo ženske populacije zavidi Arijani. Lepa je, dobro peva, zbog solo prvenca 'Do iznad neba i nazad' trenutno je u žiži interesovanja. Ali, nije to razlog zavisti. Arijana je, naime, devojka jednog od najlepših pevača na našoj estradi - Nikice iz 'Prsluk benda'. Oni su i autori Arijaninog albuma. Podsećate na pravu malu muzičku porodicu.

- Lepo je kada se kvalitetni ljudi nađu na jednom mestu vođeni istim interesovanjem, sličnim muzičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << senzibilitetom... Kako je došlo do raspada grupe 'Flejm'?

- Želela sam kvalitetnije bavljenje muzikom, smatram da fizički izgled ne treba da bude u prvom planu, već muzički kvaliteti.

Kakav je osećaj biti sam na sceni?

- Fenomenalno. Prvi put sam usredsređena na sebe. Svaki pokret mogu da kontrolišem, svaku misao, želju. Ako pogrešim, sama snosim posledice. Veoma je lep osećaj nepodeljene odgovornosti. Imate jednoipogodišnju ćerkicu. Kako uspevate da uskladite estradne obaveze sa ulogom mame?

- Odlično. Imam veliku podršku i pomoć porodice. Sve stižem. I da budem mama i pevačica, i devojčica. Kako to izgleda kada ste devojčica?

- Veselo. Jurcam od snimanja do snimanja, pevam, viđam se sa drugarima... Divno je kada se i posao i ostale obaveze shvate kao jedna lepa igra. S. Milojković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.