Depeche Mode konačno stiže u maju?

Izvor: B92, 04.Okt.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depeche Mode konačno stiže u maju?

Krajem oktobra u Parizu, Depeche Mode će objaviti plan turneje za narednu 2013. godinu na kojoj se očekuje da, u maju, nastupe i u Beogradu.

Na konferenciji 23. oktobra u Parizu, Depeche Mode će zvanično potvrditi datume svoje naredne turneje a Beograd bi trebalo da se nađe na ovoj listi.

Britanski trio je prodao više od 100 miliona albuma i singlova širom sveta što ih čini jednim od najuspešnijih elektronskih bendova u muzičkoj istoriji

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Bend se nalazi na listi "50 bendova koji su promenili svet" a "Q" magazin ih je nazvao najpopularnijim elektronskim bendom na svetu.

Tokom didžej nastupa u Italiji u novembru 2011. godine, Endi Flečer je otkrio da bend planira u januaru ove godine da snimi svoj 13. studijski album koji će biti objavljen u aprilu 2013. godine.

Inače Depeche Mode su zamalo održali koncert u Beogradu 20. maja 2009. na Ušću, u okviru evropskog dela turneje pod nazivom "Tour of Universe", ali su zbog bolesti Dejvida Gahana bili primoran da otkažu svirke u Atini, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, Beogradu, Zagrebu, Varšavi, Rigi i Viljnusu.

Pevač je 12. maja 2009. pretrpeo težak napad gastroenteritisa, a u bolnici mu je otkriven i maligni tumor bešike, koji je uspešno uklonjen.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.