Beogradska Arena postala  „Kombank Arena“

Izvor: Kontra magazin, 20.Jun.2012, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska Arena postala „Kombank Arena“

Komercijalna banka AD Beograd i Arena Beograd su potpisale petogodišnji ugovor o pravu korišćenja imena, u kome je novi naziv "Kombank Arena" moto veoma obimnog i ambicioznog projekta poslovne saradnje. Pravo na korišćenje imena "Kombank Arena", Komercijalna banka je ostvarila kao najbolji ponuđač u postupku javnog konkursa za izbor naslovnog sponzora objekta Beogradske arene, koji je sprovela komisija formirana na bazi Zaključka Gradonačelnika i odluka Odbora osnivača i direktora privrednog društva "Arena Beograd". Sredstva iz ovog ugovora biće usmerena na revitalizaciju i funkcionalna poboljšanja objekta Arene, koja ima nameru da u narednom periodu intenzivira aktivnosti na organizovanju vrhunskih sportskih, muzičkih, pozorišnih, artističkih i ostalih umetničkih i zabavnih događaja, po kojima se već afirmisala u ovom delu Evrope. Cilj Komercijalne banke je da se pod njenim imenom, i oko njenog imena, koje je postalo sinonim uspešnog bankarstva u Srbiji, okupljaju najveća svetska imena iz oblasti sporta, umetnosti i drugih oblika javnog nastupanja i učini ih još bližim nego do sada i Beograđanima i ostalim građanima Srbije i regiona. U postizanju što boljih rezultata, biće korišćena izuzetno kvalitetna iskustva ovakve saradnje, koja imaju najveće evropske arene i njihovi korisnici prava imena, kao što su arene O2 u Londonu, Pragu i Berlinu, Mediolanum u Milanu, Turk Telekom u Istanbulu itd. Svečano promovisanje novog imena biće upriličeno početkom septembra, nakon završetka (prve faze) estetskog usklađivanja spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda Kombank Arene sa elementima definisanim u javnom konkursu i u upravo zaključenom poslovnom ugovoru.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Telekom Srbija,   London

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kombank Arena

Izvor: Kamatica.com, 20.Jun.2012

Komercijalna banka AD Beograd i Arena Beograd su potpisale petogodišnji ugovor o pravu korišćenja imena, u kome je novi naziv Kombank Arena moto veoma obimnog i ambicioznog projekta poslovne saradnje. Pravo na korišćenje imena Kombank Arena, Komercijalna banka je ostvarila kao najbolji ponuđač...

Nastavak na Kamatica.com...

“Kombank arena” novi naziv Beogradske arene

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2012

"Komercijalna banka" je stekla pravo na korišćenje imena jer je imala najbolju ponudu u postupku javnog konkursa za izbor glavnog sponzora

Nastavak na Telegraf.rs...

Beogradska Arena postala "Kombank Arena"

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2012

Komercijalna banka AD Beograd i Arena Beograd su potpisale petogodišnji ugovor o pravu korišćenja imena, pa je ova hala tako postala "Kombank Arena".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.