Izvor: RTS, 04.Avg.2023, 20:35

Временска прогноза 5. август 2023.

Стиже промена времена. Наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином, захватиће најпре западне и југозападне делове земље, а потом се проширити и на остале крајеве. Понегде су могуће непогоде с градом и олујним ветром. Обилније падавине очекују се на истоку земље. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Највиша дневна температура од 25 до 35 степени. У главном граду поподне и увече киша и пљускови. Температура до 31 степен
05.08.2023. Субота Наоблачење са кишом, пљусковима, грмљавином и падом температуре, које ће прво захватити запад и југозапад Србије, као и запад Војводине, од средине дана ће се проширити и на остале крајеве, условљавајући и локалне временске непогоде - обилне падавине, а понегде и град. Дуваће слаб и умерен, у Банату, доњем Подунављу и на планинама и јак јужни и југоисточни ветар, на југу Баната повремено са олујним ударима. Од средине дана ветар ће бити у скретању на умерен и јак западни и северозападни, а у зони најјачих пљускова краткотрајно ће достизати и ударе олујне јачине. Најнижа температура од 18 до 23, највиша од 25 на западу и северозападу до 35 степени на истоку и југоистоку Србије.
06.08.2023. Недеља Умерено до потпуно облачно и свеже, местимично са кишом, понегде и пљусковима с грмљавином. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 22 до 28 степени.
07.08.2023. Понедељак Умерено до потпуно облачно и свеже, местимично са кишом и краткотрајним пљусковима, који ће тек понегде у брдско-планинским пределима бити праћени грмљавином. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 13 до 17, а највиша од 21 до 25 степени.
08.08.2023. Уторак Изнад већег дела претежно сунчано, осим у брдско-планинским пределима јужне Србије, где ће уз променљиву облачност, понегде бити краткотрајне кише или пљуска. Ветар слаб и умерен, у брдско-планинским пределима и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 16 , а највиша од 22 до 26 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.