Izvor: JUGpress.com, 01.Maj.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin za razgraničenje u Vranju

VRANJE

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas u Vranju da je on za “što hitnije razgraničenje s Albancima,koje je nazvao “Šiptarima”, jer će Srbija, dodao je ” samo tako moći da nastavi da se bavi sobom i svojim narodom”.

On nije objasnio šta tačno znači to “razgraničenje” za koje s ezalaže.

Vulin je rekao je da je to njegovo “lično mišljenje” i da za taj stav “neme podršku ni predsednika ni Vlade (čiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << on član, prim JUGpress) i dodao da  Skupština Srbije nije nikada raspravljala o tome.

“Ja sam za što pre i što sigurnije razgraničenje sa Šiptarima… Ali što pre između nas i njih bude tvrda i čvrsta granica pre ćemo moći da se bavimo sobom i svojim narodom, a ne da se bavimo onim što neosuđeni ratni zločinci hoće da rade i ono što rade. I znate, ako sam nekad i sumnjao da možda nisam u pravu – sada kada vidim da su protiv razgraničenja Nemačka, Hrvatska, Albanija, Šiptari na Kosovu, delovi BiH, Crna Gora, Severna makedonija – ja nema ni jednu jedinu dilemu da sam u pravu i da je ovo dobro za srpski narod”, rekao je Vulin.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.