Vranjanac osvojio Kilimandžaro

Izvor: JužneVesti.com, 02.Feb.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanac osvojio Kilimandžaro

Član Planinarskog kluba “Železničar 2006” iz Vranja Vladimir Đorđević popeo se na najviši vrh Afrike, Uhuru Pik na Kilimandžaru, na nadmorsku visinu od 5.895 metara.

Kao deo ekspedicije koju je vodila Balkanska organizacija planinara, Đorđević je jedan od planinara koji su došli do samog vrha, pošto su mnogi odustali na tom putu.

Đorđević kaže da je uspon trajao 5 dana i da su ga pratile velike kiše.

Ovaj planinar iz Vranja se sprema za novi izazov - Kakvkaz i vrh Elbrus na nadmosrkoj visini od 5.642 m.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vlada na vrhu KILIMANDŽARA!

Izvor: OkRadio.rs, 02.Feb.2016

Član Planinarskog kluba “Železničar 2006” iz Vranja Vladimir Đorđević popeo se na najviši vrh Afrike, Uhuru Pik na Kilimandžaru, na nadmorsku visinu od 5.895 metara, prenosi TV N1. Kao deo ekspedicije koju je vodila Balkanska organizacija planinara, Đorđević je jedan od planinara koji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.