Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2020, 14:42

Uhapšen zbog heroina

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S. M. (39) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog pronašla paketić sa oko 9,9 grama heroina i 49 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu. Sudija za prethodni postupak mu je, na predlog tužioca, odredio pritvor do 30 dana.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Novom Sadu uhapšeni osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2020

Novosadska policija u dve odvojene akcije, uhapsila je M. O. (39) i V. V. (23), zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga...M. O. se tereti da je uzgajao indijsku konoplju, u okolini Novog Sada gde je policija pronašla zasad sa petnaest ovih biljaka...Pretresom njegovog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.