Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U krupnom planu Bogdan Diklić

LESKOVAC

Ovogodišnji dobitnik nagrade „Živojin Pavlović“ na leskovačkom LIFFE Bogdan Diklić bio je gost tribine „U krupnom planu“. On se u razgovoru sa Ivanom Ristić prisetio raznih delova svoje karijere, počev od prvih nastupa koje je imao kao učenik srednje škole u rodnom Bjelovaru, pa sve do najznačajnijih uloga u raznim filmovima („Maratonci trče počasni krug“, „Nacionalna klasa“…) >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i tv serijama („Grlom u jagode“, „Otvorena vrata“…).

„Na snimanja sam uvek dolazio spreman, jer kako drugačija? To vam je kao da odete na svetsko prvenstvo u fudbalu, a ne možete da trčite… Što onda idete tamo?“ uporedio je Bogdan Diklić.

„Iskustvo u radu u pozorištu mi je pomagalo da se dobro pripremim i pre nego krene snimanje filma, ali iskustvo u radu na filmu mi je pomagalo da brzo reagujem u pozorištu. Inače, volim da se za ulogu pripremam sam, naravno u dogovoru sa rediteljem.“

Dikliće je za pojasnio i šta su likovi koje glumci igraju, rekavši da „niti ste vi taj lik koji igrate, niti je lik ti, ali ste jedna osoba.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.