Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2020, 23:28

SSP: Prijava protiv odgovornih za širenje korone

LESKOVAC

Na platou Široke čaršije Stranka slobide i pravde upriličila je prikupljanje potpisa podrške za podizanje krivične prijave protiv “odgovornih za ugrožavanje zdravlja i života ljudi”: Ova akcija se trenutno sprovodi u čitavoj Srbiji, a radi se o krivičnoj prijavi koju su podneli potpredsednica SSP Marinika Tepić i advokat Vladimir Todorović.

„Potpisi se prikupljaju u ime svih onih koji su preminuli, ali i onih koji su zaraženi, kao i u ime onih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji danima čekaju na preglede, s obzirom da Srbija nema nezavisno sudstvo.“ istakla je Jelena Spirić iz SSP-a.

„Želimo da podsetimo tužilaštvo da je vreme da krene da radi svoj posao. Ovo nije političko pitanje, već pitanje zdravlja nacije. Republički krizni štab nema legitimitet, jer nema zvaničnu tapiju od Vlade Republike Srbije, koja ga nije imenovala, već je postvljen od nekih ljudi po rodbinskim vezama, kako bi ćutali, da bi se mogli da sprovedu izbori. SSP zahteva zatvorske kazne za sve odgovorne u Kriznom štabu, jer su jedini u Evropi, dozvolili održavanje utakmica sa velikim brojem ljudi, održavanje mitinga i izbora, obmanjivajući javnost da ne postoji opasnost od širenja virusa kovid-19. Kolike su obmnane u pitanju, dovoljno govore podaci o broju obolelih i umrlih prošlih dana.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.