Porodici Simić iz Preoca treći put opljačkana kuća

Izvor: KMnovine.com, 27.Nov.2020, 19:48

Porodici Simić iz Preoca treći put opljačkana kuća

Naslov Nastavljen je niz incidenata u srpskim sredinama oko Gračanice. Nepoznati počinioci upali su u četvrtak u porodičnu kuću Simića u Preocu i opljačkali je.




Ovo je treći put kako ovoj porodici obijaju kuću a takozvana "kosovska policija" ni jednom nije pronašla provalnike.

„Šteta nije velika, ali deca su se mnogo potresla. Iskreno, izgubio sam i volju da živim ovde, treći put se ovo dešava, svega mi je preko glave. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Sve će da se nadoknadi, ali nervoza i strah, to ne može da se nadoknadi. Bila je policija, doći će ponovo, ali ne znam više šta da kažem”, očajan je Siniša Simić, glava ove porodice.


Nametnuti srpski predstavnici, koje narod nije izabrao na to mesto, služe kao poltronski most da prespoje situcaiju u kojoj su Srbe makar deklarativno ali i faktički štitile institucije države Srbije, u stanje u kome su izloženi albanskom iživljavanju i teroru a da ih niko ne štiti jer su "nadležni" uhlebljeni u okviru sistema albanskh separatista.


Sva aktivnosti tih poltronskih Srba, svode se na davanje izjava, obmanjivanje javnosti i uvećavanju ličnog bogatstva na muci preostalog naroda.



Ako ste stigli dovde, onda treba da znate i ovo:
KM novine su jedini potpuno nezavisni medij sa Kosova i Metohije
i to sa ponosom ističemo. Ali... sloboda ipak košta, kao i borba.
Da bi smo mogli i dalje realno da izveštavamo o onome što drugi iskrivljeno predstavljaju ili prećutkuju, potrebna nam je vaša
podrška jer sve što radi u korist istine o Srbiji i njenom narodu, danas je prepušteno sebi. Tako je i sa nama.
Klikom na polje ispod, iznosom koji sami određujete, pomažete da nastavimo da trajemo!






 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:  Prećutan pokušaj otmice srpskih devojčica juče na KiM! - KM Novinenedelja, 10. april 2016. | KM novine Sinoć u selu Preocu oko 20:00 sati, nepoznate osobe su pokušale da kidnapuju dve devojčice, inače rođene sestre starosti 14 i 12 godina. Kako očevici tvrde, u blizini lokalne prodavnice džip nepoznatih registarskih tablica je naleteo na devojčice, ugurao ih u živu ogradu pored puta i kroz otvoren prozor nepoznata osoba je fizički nasrnula, a stariju sestru jako udario.

PROČITAJTE JOŠ:  TV Izveštaj o kidnapovanju prikriva zločin (VIDEO) - KM NovineIznuđeni televizijski izveštaj o pokušaju kidnapovanja dve srpske devojčice sa centralnog Kosova, opisuje događaj kao "provokaciju" i "povređivanje". Vest o pokušaju kidnapovanja dve srpske devojčice u selu Preoce na centralnom Kosovu, nedaleko od Gračanice, prošla je bez ikakvog odjeka.

PROČITAJTE JOŠ:  Pismo sa Kosova - putevi u nedođiju - KM NovineKako su Srbi u centralnom Kosovu razbijeni i kako je krug srpskih sela potpuno presečen. U neposrednoj blizini sela Ugljare kod Kosova Polja izgrađena je glavna saobraćajna petlja koja povezuje tri putna pravca - Niš, Skoplje i Tiranu.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.