Izvor: JUGpress.com, 13.Feb.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška deci oboleloj od raka

VRANJE

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, u centru Vranja, 15. februara, organizovaće humanitarni skup. Organizatori pozivaju Vranjance da se priključe kampanji  „I ja se borim“ i doniraju sredstva slanjem SMS poruke na broj 1150. Svojim prisustvom pridružiće se borbi onih kojima je podrška neophodna.

NURDOR ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << godine  obeležava 15 godina postojanja. Za to vreme kroz udruženje je prošlo više od 1.500 porodica kojima je pružena podrška u lečenju i nakon njega, a više od 1.000 potpuno besplatnih rehabilitacija organizovano je za decu koja su pobedila bolest.

Izgrađeno je pet roditeljskih kuća i jedna potpuno nova bolnica, a preko 1.000 posebno edukovanih volontera poklonilo je više od 100.000 sati volonterskog rada u pružanju podrške kroz razne aktivnosti za unapređenje uslova lečenja i brige o deci oboleloj od malignih bolesti.

Akcija će biti organizovana na trgovima, glavnim ulicama i šetalištima u više od 30 gradova širom Srbijeu okviru obeležavanja Međunarodnog dana dece obolele od raka.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kragujevac: Podrška deci oboleloj od raka

Izvor: RTS, 13.Feb.2019

U okviru obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka - 15. februara, NURDOR u Kragujevcu organizuje niz manifestacija. U amfiteatru Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu održano je predavanje „I ja se borim", a želja organizatora - studenata Medicinskog fakulteta je da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.