Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2020, 20:16

Obolele još dve osobe od koronavirusa

VRANJE

Od 102 uzorka koje je Zavod za javno zdravlje iz Vranja poslao na analizu dva pozitivna na korona virus. Obolele osobe su iz Vranja.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra u Vranju smešteno je 14 pacijenata, od kojih je pet pozitivno na koronavirus. Primljena su dva nova pacijenta, a otpušteno pet.

U utorak u Kovid ambulanti ATD obavljeno je 86 pregleda. Prvi put zbog simptoma koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << podsećaju na infekciju koja je izazvana koranavirusom lekaru su se javila 33 pacijenta.

Krv je uzorkovana kod 46 osoba. Sačinjeno 37 RTG pluća.

Urađeno je 20 PCR i 46 brzih testova. Dijagnostifikovano je 11 bronhopneumonija.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Vranju hospitalizovano 14, u Surdulici deset pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2020, 08:43

U kovid bolnici Zdravstvenog centra u Vranju smešteno je 14 pacijenata, od kojih pet pozitivnih na korona virus...Otpuštena su dva pacijenta...U kovid bolnici u Surdulici hospitalizovano je 10 pacijenata, a kod njih devet je potvrđeno prisustvo kovida-19...U kovid ambulanti u Vranju juče je obavljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.