Nova vodovodna mreža u Poljskoj Ržani

Izvor: juGmedia, 17.Maj.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova vodovodna mreža u Poljskoj Ržani

U Poljskoj Ržani je bilo dosta kvarova te je bilo redno da dobije novu vodovodnu mrežu u dužini od 1.500 metara.

Vrednost radova je oko 8 miliona dinara

Radove na izgradnji nove vodovodne mreže u ovom pirotskom prigradksom selu obišli su gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, direktor JP “Vodovod i kanalizacija” Zoran Nikolić i pomoćnik gradonačelnika za investicije i infrastrukturu Aleksandar Ćirić.

Brinemo o vodovodima u dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sela i brine o vodosnadbevanju 93 posto stanovništva, što podrazumeva i konstantno ulaganje u infrastrukturu. S obzirom da je reč o promeni mreže, a ne o novim priključcima, meštani nemaju finansijskog učešća“, kaže direktor JP “Vodovod i kanalizacija“ Zoran Nikolić, dodajući da je sada u Poljskoj Ržani zamenjeno oko 300 metara vodovodne mreže, a radovi bi trebalo da budu završeni tokom leta.

Gradska uprava Pirota je pre nekoliko godina uradila kanalizaciju u ovom selu.

Ove godine za presvlačenje puta novim asfaltom odvojili smo 15 miliona dinara, što je dovoljno za polovinu ukupne dužine puta. Pre asfaltiranja zameniće se vodovodna mreža i Telekom će ugraditi optički kabal, kako bi imali bolji internet i televiziju, a nakon toga proširićemo i preasfaltirati put. Želja nam je da stvorimo što bolje uslove za život u svim selima u našem gradu“, ističe gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

On dodaje da Gradska uprava svake godine ulaže velika sredstva za obnovu i razvoj infreastrukture u gradu, prigradskim naseljima i selima.

Zoran Panić

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.