Izvor: JUGpress.com, 27.Apr.2021, 11:23

Lidl ne radi za vikend

BEOGRAD

Prodavnice lanca Lidl radiće skraćeno, do 18 sati u petak, 30. aprila, u subotu i nedelju, 1. i 2. maja, neće raditi, dok će 3. maja raditi po redovnom radnom vremenu, saopštio je danas Lidl.

U saopštenju se navodi da spojeni slobodni dani obezbeđuju Lidl prodavcima da svoje vreme posvete najmilijima i da praznike provedu sa porodicom.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Radno vreme pijaca za Uskršnje i prvomajske praznike

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Parking na pijaci "Zemun", na Uskrs, u nedelju 02. maja, radiće od 00 do 24 časa, dok će parking na pijaci "Dušanovac", raditi od 07 do 19 časova...Sve pijace koje posluju u sastavu JKP "Gradske pijace", Beograd, u petak 30. aprila, 01., 03. i 04. maja 2021. godine, radiće po uobičajenom radnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.