Izboden Leskovčanin

Izvor: juGmedia, 07.Jan.2015, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden Leskovčanin

LESKOVAC – Leskovčanin B.P. (43) izboden je večeras ispred kafića “Eldorado” u centru grada. Zbrinut je u leskovačkoj bolnici i njegov život nije ugrožen.

Prema sazananjima Jugmedie, do incidenta je došlo oko 22 časa kada je na njega nasrnuo nepoznati muškarac. Uzrok sukoba još nije poznat.

B.P. je radnik obezbeđenja. Poznat je po tome što često priskače u pomoć na ulici. Tako je pre nekoliko meseci uhvatio pljačkaša banke u centru grada, a prošlog leta spasio devojku na koju je palo drvo.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Incident

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izboden leskovački "lokalni heroj"

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jan.2015

Radnik obezbeđenja iz Leskovca, poznat po tome što je ranije uhvatio pljačkaša banke i spasao devojku na koju je palo drvo, izboden je večeras nakon kratkorajne svađe ispred kafića “Eldorado” u centru ovog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...

Uboden radnik obezbeđenja poznat po tome da pomaže prolaznicima

Izvor: Blic, 07.Jan.2015

Leskovčanin B. P. (43) uboden je sinoć nožem ispred kafića "Eldorado" u centru Leskovca, nakon čega je operisan u Opštoj bolnici i život mu nije ugrožen..."Pacijent je prebačen sa ubodnom ranom u stomaku. Bio je svestan i tog momenta njegov život nije bio ugrožen. Operacija je na Odeljenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.