Izvor: JUGpress.com, 05.Jul.2023, 20:28

“Gruner” otpušta radnike

VLASOTINCE

Nemačka kompanija “Gruner” otpustiće još oko 70 radnika iz fabrike u Vlasotincu, a iz kompanije navode da će vratiti i deo subvencija u budžet Srbije, objavio je danas Juronjuz.

Posle sporazumnog raskida radnog odnosa sa tridesetak zaposlenih u aprilu, iz menadžmenta ove kompanije tvrde da su prinuđeni na ovakvu nepopularnu odluku zbog ekonomske krize i smanjene proizvodnje.

Prošle godine u oktobru predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je svečanom otvaranju četvrtog pogon “Grunera” u Vlasotincu i tada je najavljeno otvaranje novih 200 radnih mesta.

Vučić je izjavljivao da je srećan zbog Grunera a samo šest meseci kasnije, u aprilu, počela su prva otpištanja. (kraj) LJS/SM

Fotografija iz arhive JUGpressa

Vučić srećan zbog “Grunera”

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.