Izvor: JUGpress.com, 14.Jan.2022, 09:13

Đokoviću poništena viza

MELBURN

Australijski ministar za imigraciju Aleks Hok poništio je vizu srpskom teniskom asu Novaku Đokoviću uz obrazloženje da je to “u interesu javnog zdravlja”, javila je reporterka australijskog Asošijjted presa (AAP) Karen Svini.

U Hokovom obrazloženju navodi se da je odluka doneta “iz zdravstvenih i razloga poštovanja reda”, navodi se u vesti AAP.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Vize

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Šta je sledeći korak za Đokovića?

Izvor: B92, 14.Jan.2022

Australijski ministar za imigracije Aleks Hok poništio je prethodnu odluku Federalnog suda i uskratio vizu Novaku Đokoviću...Stoga Đokoviću preostaje da samo podnese žalbu, a ukoliko to ne uradi ili ukoliko ona bude odbijena, biće deportovan iz Australije...Kako navode izvori iz Australije, pravni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.