Dinamo i Radnik bez bodova za vikend

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo i Radnik bez bodova za vikend

Ni u 4. kolu Superlige fudbaleri Dinama iz Vranja nisu uspeli da osvoje prve bodove u elitnom rangu takmičenja pošto su u Surdulici poraženi od Mladosti iz Lučana rezultatom 3:1. Istim rezultatom poražen je i surdulički Radnik od Rada u Beogradu.

Fudbaleri iz Vranja nisu uspeli da dođu do prvih bodova u Superligi, ali su postigli prvi gol u eliti. U porazu od Mladosti na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stadionu u Surdulici, gde je Dinamo domaćin, jedini gol za ekipu iz Vranja postigao je Zakarije Suraka iz penala u 87. minutu.

Stefan Dimić je u 30. minutu doneo prednost ekipi Mladosti, dok je na 2:0 povisio Janko Tumbasević u 79. minutu. Konačan rezultat postavio je Lazar Jovanović u 91. minutu.

Surdulički Radnik pretrpeo je drugi poraz u sezoni pošto je sa 3:1 izgubio od Rada u Beogradu.

Rad je poveo golom Stefana Mihajlovića u 5. minutu, ali je 9 minuta kasnije Radnik izjednačio preko Dušana Pantelića. Novu prednost beogradskom timu doneo je Milan Perendija u 28. minutu, dok je konačan rezultat doneo Filip Kasalica u 47. minutu.

Nakon potpunog četvrtog kola Superlige Dinamo je poslednji bez bodova, dok je Radnik na osmoj poziciji sa 6 bodova. Niški Radnički je sa 9 bodova na drugom mestu, iza Crvene zvezde koja ima sve četiri pobede.

Podsetimo, treći predstavnik juga Srbije niški Radnički je u petak na svom terenu savladao Voždovac rezultatom 1:0.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.