Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2023, 18:35

,,Čep za hendikep ” u Vlasotincu

VLASOTINCE

Od prošle nedelje, od sredine novembra, građani Vlasotinca mogu da u metalnu konstrukciji, koja se nalazi u centru varoši, ispred zgrade opštine, odlažu plastične čepove sa pet-ambalaža, čijom će se daljom distribucijom obezbediti novac za nabavku ortopedskih pomagala namenjenih osobama sa invaliditetom. Ovim gestom građani Vlasotinca su dobili priliku da uzmu učešće u ovoj humanitarnoj akciji koja pored humanosti promoviše i razvoj ekološke svesti i reciklažu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Hvala firmi ” PROHROM” na izradi konstrukcije i montaži. Ovo je jedan od mnogobrojnih projekata koji je uspešno realizovan, u okviru projekata male vrednosti od javnog interesa „ Zajedno do cilja ” koje opština Vlasotince sufinansira zajedno sa švajcarskom nevladinom organizacijom – HELVETAS ” – informisao nas je aktivista i pokretač ove humane akcije Branislav Pešić. (kraj)VS/LJSI ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.