Uskoro nastavak filma Trejnspoting?

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro nastavak filma "Trejnspoting"?

"Trejnspotig", kultni film iz 1990-ih, koji je obeležio nekoliko generacija filmofila, izgleda će konačno dobiti nastavak.

Prikazana prvi put 1996, filmska adaptacija istoimenog romana Irvina Velša, nimalo nije podlegla zubu vremena. Emblemsko delo Denija Bojla, o grupi luzera, zavisnika heroina iz siromašnog dela Edinburga, otkrilo je glumački talenat Juana Mekgregora i Roberta Karlajla.

Radnja ove tragikomedije smeštena je u Škotskoj u doba ekonomske krize i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odsustva bilo kakve perspektive, sve to začinjeno upečatljivom muzikom.

Često najavljivan, ali nikad protvrđen, dugo iščekivani nastavak je sada daleko izvesniji.

U nedavnom intervjuu magazinu Details, Mekgregor je najavio snimanje drugog dela filma.

"Izgleda da će se to desiti. Namera je da se snimi 2016, tj. 20 godina od prikazivanja prvog dela. I ja ću biti u njemu. Nisam mogao da to učinim pre 10 godina, ali sada sam spreman", naveo je popularni glumac.

Književni nastavak Irvina Velša, pod naslovom "Porno", već postoji i projektuje junake prve epizode deset godina nakon njihovog čuvenog zlodela.

Teško je zasad reći da li će "Trejnspoting 2" pratiti roman, da li će režija ponovo biti poverena Deniju Bojlu i da li će isti glumci reprizirati svoje uloge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.