Komičarka Keti Grifin napušta „Modnu policiju“

Izvor: Politika, 13.Mar.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komičarka Keti Grifin napušta „Modnu policiju“

 Posle sedam epizoda, rasističkog skandala koleginice Đulijane Rančić i otkazom Keli Ozborn, komičarka Keti Grifin odlučila je da napusti popularnu emisiju „Modna policija“. Ona je rekla da se nije uklopila u to što emisija zahteva.

- Želim da nastavim da zasmejavam publiku živim nastupima ili na televiziji, tamo gde mogu da kažem šta mislim, da ne budem prekidana i bez bojazni da će se moj humor pogrešno shvatiti, izjavila je Grifinova.

Produkcija je potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << njen odlazak. Za sada nema informacija ko će zameniti popularnu komičarku. Đulijani Račić i Bredu Goreskom pridružiće se producentkinja emisije Melisa Rivers, kćerka legendarne komičarke Džoan Rivers, koja je i ranije gostovala u „Modnoj policiji“.

Smrt glavne voditeljke Džoan Rivers u septembru, početak je raspada voditeljske ekipe. Sa odlaskom Riversove, modni dizajner Džordž Kocipoulos rešio je da napusti ekipu.Krajem februara, Keli Ozborn odlučila je da da otkaz na mesto voditelja. Odluka je usledila ubrzo pošto je njena koleginica Đulijana Rančić u specijalnom izdanju „Modne policije“ posvećenom dodeli Oskara, izjavila da dredovi Keline drugarice, pevačice Zendeje, mirišu na marihuanu. Ovakav rasistički „ispad“ nije prijao Keli, ali ni javnosti koja je najoštije osudila jezik korišćen u emisiji zabavnog tipa.

L. K.

objavljeno: 13.03.2015.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Odlazi još jedna voditeljka emisije "Fashion Police"

Izvor: B92, 13.Mar.2015

Nakon što je emisiju "Modna policija" napustila Keli Ozborn, sada odlazi i Keti Grifin koja je došla na mesto pokojne Džoan Rivers.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.