Pogledajte Embermage-a iz Torchlight 2

Izvor: GameInfusion.net, 27.Avg.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Embermage-a iz Torchlight 2

 

 
Runic je predsatvio Embermage klasu za Torchlight 2, predstojeći multiplayer akcioni RPG, koji bi trebao da se pojavi krajem godine.

Embermage gospodari magijom elemenata. To znači da je on sposoban da se pobrine za veće grupe protivnika napadima koji uključuju vatru, led i elektricitet - tj. munje. Ova klasa poseduje i blink sposobnost, koja omogućava teleportaciju na manjim rastojanjima.

Torchlight II je nastavak akcinog RPG-a iz 2009. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Igra poseduje nasumično generisane mape, veliki broj stvorenja, puno predmeta i dosta sposobnosti.

Najavljene klase su Engineer, Outlander, Berserker i upravo predstavljeni Embermage. Klase iz originalne igre se ne vraćaju u Torchlight II, ali su prisutne u vidu NPC likova.

Igra podržava online kooperativni multiplayer, kao i solo kampanju. Postoji i mogućnost igranja u lokalnoj mreži, što se sve ređe viđa.

Torchlight II izlazi krajem 2011. godine za PC po ceni od 20 dolara. Runic razmišlja i o verzijama za konzole, koje bi se naknadno pojavile. Više detalja pogledajte u našoj Torchlight 2 najavi.
 

Izvor: IGN
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Torchlight 2 - otkrivena klasa Embermage

Izvor: Playsomnia.com, 27.Avg.2011

Torchlight 2 i dalje nema datum izlaska, ali sada bar znamo da če cena igre biti pristojnih 20 dolara, koliko je koštao i prvi deo kada se pojavio, i da neće biti dodatnih plaćanja. Torchlight 2 ćete moći da igrate online ili preko LAN mreže, ali i offline kao singleplayer igru. Runic Games su...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.