Top 5 najskupljih noževa u CS:GO

Izvor: Mondo, 09.Sep.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 najskupljih noževa u CS:GO

Cene noževa u CS:GO igri dostižu vrtoglave sume. Igrači su spremni da za nekoliko piksela plate hiljade dolara.

Valve je već eksperimentisao sa modelom trgovine predmeta u njihovoj igri-”zamorčetu”, Team Fortress 2. Model dobijanja kozmetičkih predmeta posle odigrane partije, bilo da su to kape, oružja ili ostale memorabilije, prenet je kasnije u Dota2 i na kraju u Counter Strike: Global Offensive.

Svaka od ovih igara razvila je svoju tržišnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekonomiju i procenjivanje vrednosti dobijenih kozmetičkih predmeta. CS:GO kozmetika se sastoji od skinova za oružja kao i skinova za noževe. Ima tu i sporednih predmeta, kao suvenirska oružja sa raznih svetskih turnira, nalepnice, značke i mnogi drugi propratni materijal.

Svetski Counter Strike Šampionat u Srbiji!

Srpski Counter Strike: GO tim spreman za IeSF!

U samoj igri, nož izvlačite kada želite da se brže krećete. To na početku runde duže traje, a tokom same igre koristite pri skoku, kada želite da zađete za ćošak ili generalno brže izbegnete nezgodnu situaciju. Takođe tu je i “Knife Round” koja se igra na početku turnirskog meča da bi se odredile strane. Sve u svemu, lepo izgleda a ima i svoju primenu.

Ono što je fascinantno je, koliko su skupi skinovi za noževe. Prvo i osnovno, do istih je teško doći jel je pri otvaranju kutija šansa za dobitak ove kozmetike jako mala, te im je, samim tim i cena znatno veća nego za skinove oružja. Kada se na to doda i boja noža, kvalitet i brojač fragova cene vrtoglavo rastu.

CS:GO puška uzdrmala tržište oružja u igri!

Ovo su najskuplji noževi u CS:GO igri, za koje su ljudi spremni da odvoje i po nekoliko hiljada dolara:

Karambit Doppler (Rubby) - Factory New

- StatTrak: 3.500 dolara

- Non-StatTrak: 1.700 dolara.

M9 Bayonet Doppler (Sapphire) - Factory New

- StatTrak: 3.500 dolara

- Non-StatTrak: 1.700 dolara.

Karambit Doppler (Sapphire) - Factory New

- StatTrak: 4.500 dolara

- Non-StatTrak: 2.300 dolara.

M9 Bayonet Crimson Web - Factory New

- StatTrak: 5.000 + dolara.

Karambit Crimson Web - Factory New

- StatTrak: 10.000 + dolara.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.