Syndicate najava i gameplay video: akcioni Deus Ex?

Izvor: GameInfusion.net, 29.Sep.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Syndicate najava i gameplay video: akcioni Deus Ex?

 

 
Iskombinujte Deus Ex: Human Revolution sa malo Mirror’s Edge-a i kvalitetnog FPS iskustva i dobićete Syndicate, rimejk kultnog klasika iz 1993. godine.

Svet pucačine Syndicate vrti se oko beskompromisnih korporacija, u stanju konstantnog međusobnog rata, koje kontrolišu svet svojim tehnologijama. Istina, ovo dosta podseća na Deus Ex, ali je Syndicate, što se gameplay-a tiče, sasvim drugačija igra.

Syndicate nije samo obična pucačina: >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ovo je igra koja nudi drugačije iskustvo iz prvog lica. Klasično napucavanje standardnim arsenalom oružija obogaćeno je specijalnim sposobnostima glavnog lika. Nadogradnje u njegovoj glavi omogućavaju mu da otključava vrata, hakuje sigurnosne sisteme, ali i da kontroliše protivnike. Neprijatelji, tada, uz malu pomoć specijalnih moći, mogu da odluče da dignu ruku na sebe ili, još bolje, na svoje saborce.

Postoji i mogućnost blokiranja oružija, kako bi ono eksplodiralo dok je u rukama protivnika. Syndicate igračima omogućava i da uspore vreme, vide kroz zidove, pucaju pod pravim uglom i mnogo toga drugog. Akcija je razbijena zagonetkama u okruženju, a podloga za sve je futuristička priča koja predstavlja samo aplifikaciju trenutnog poretka.

Syndicate sadrži i razvijeni RPG sistem. Drvo razvoja je takvo da je nemoguće otključavanje svih grana u jednom prelasku igre, tako da je Syndicate naslov koji se igra više puta, kako bi se u celosti upoznao. Zanimljivo je i da postoji mogućnost da "uvezete" sposobnosti ubijenog protivnika.

Starbreeze Studios, odgovoran za Ridika i the Darkness, dugo je, sa izdavačem EA, držao Syndicate u tajnosti. Sada, kada je igra konačno predstavljena, imamo puno razloga da budemo uzbuđeni. Ovo je pucačina sa RPG elementima velikog potencijala i jedva čekamo da je odigramo u februaru sledeće godine.

Za više informacija o ovoj i svim drugim igrama posetite našu bazu igara.
 

 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.