Izvor: Mondo, 22.Sep.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte besplatno Forza Motorsport 7 već danas

Kao što je nedavno najavljeno, dostupan je, za Xbox One i PC, besplatan DEMO za Forza Motorsport 7, a razvojni studio, Turn 10, nam je pripremio i novi video.

DEMO je “težak” oko 22 GB, što jeste veliko, ali podsećamo vas da će finalna verzija nove Forze zauzimati skoro 100 GB prostora na disku. Igrači će kroz besplatnu verziju imati priliku da isprobaju Porsche 911 GT2, Mercedes-Benz Tankpool i Nissan NISMO GT-R LM, i oni su, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naravno samo delić kolekcije od preko 700 vozila (koliko se nalazi u ovoj igri), i to kroz tri različite staze sa veoma dinamičnim vremenskim uslovima.

Jugo u Forza Motorsport 7?! Videćemo!

Ako niste sigurni da li će vaša mašina moći da pokrene Motorsport 7 pogledajte listu sistemskih zahteva, koji zapravo i nisu toliko strašni.



Izvor: Xbox.

Najnoviji video prikazuje igru u predivnoj 4K rezoluciji sa širokim spektrom detalja, brojnim vozilima, raznim varijacijama vremena, i svega ostalog raduje svakog fana Forze ili trkačkih igara uopšte.

Forza Motorsport 7 zvanično izlazi 3. oktobra za Xbox One i PC, i biće dostupna kao Play Anywhere naslov, što znači da ako igru kupite za Xbox konzolu, možete je igrati i na računaru bez ponovne kupovine, podseća nas Play! Zine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.