Igra oktobra 2011: Battlefield 3

Izvor: GameInfusion.net, 02.Nov.2011, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igra oktobra 2011: Battlefield 3

 
Početkom oktobra uvek startuje gejmerska sezona. Ove godine, još jedna gejmerska franšiza zasenila je sve druge naslove, megalomanskom kampanjom i adekvatnim odzivom tržišta. Iako su u oktobru očevi žanra pucačina objavili svoju novu igru, dok su fanovi mračnog viteza konačno u prilici da igraju najbolju igru po stripu svih vremena, čini se da su ovi naslovi služili samo ubijanju vremena dok nije stigao Battlefield 3.

Oktobar je počeo pucačinom Rage, igrom legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << ID Software-a, koji se, imajući u vidu visoka očekivanja, zaista obrukao. Već sada možemo da konstatujemo da će ova igra ostati zaboravljena, za razliku od legendarnih naslova Quake, Doom i Wolfenstein.

Da bi zaboravili razočaravajući Rage morali smo da ubijemo mnogo Orkova. Orcs Must Die! je naslov koji je prijatno iznenadio, bar određeni krug gejmera. Najveća zamerka odlazi u pravcu nedostatka multiplayer moda, ali je zato Dungeon Defenders došao krajem oktobra, kao kompletniji paket.

Igrači na konzolama su konačno imali prilike da probaju Crysis i, mnogo bitnije, fantastični Batman: Akrham City, koji je, po kvalitetu i ozbiljnosti Rocsteady-a zaslužio da bude igra meseca, ali Battlefield 3, u ovom slučaju, ima sreću jer ova titula odlazi igrama koje su dostupne i na PC-u, aka najmasovnijoj igračkoj platformi na ovim prostorima. Inače, vlasnici Playstation-a 3, od kraja oktobra, verovatno misle samo na Uncharted 3. Drake’s Deception.

Kao razočarenje dolazi i strategija Game of Thrones: Genesis, koja je, po kvalitetu, dijametralno suprtona TV seriji u produkciji mreže HBO. Za ljubitelje taktike, ipak, izašao je jedan sasvim pristojan naslov: Might & Magic Heroes 6.

Fanovi drugačiije vrste taktike i menadžmenta provešće nebrojena sate prikovani uz monitore i ove godine, jer je Football Manager 2012 za korak bliži savršenstvu.

Ipak, igra koja je skrenula najveću pažnju na sebe, za sada najveći blokbaster ove godine, Battlefiled 3 zaslužio je titulu igre meseca zbog multplayer moda koji je siguran kandidat za najbolji online gaming 2011. Ako ste, kojim čudom, propustili ovaj akcioni hit, pogledajte naš Battlefield 3 video opis.
 
Najbolje igre, oktobar 2011, opisi:Rage - 7.8
Orcs Must Die! - 8.7
Dungeon Defenders - 8.5
A Game of Thrones: Genesis - 6.5
Might & Magic Heroes VI - 8.1
Football Manager 2012 - 8.6
Battlefield 3 - 9.0
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.