Fallout: New Vegas Old World Blues trailer

Izvor: Playsomnia.com, 12.Jul.2011, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fallout: New Vegas Old World Blues trailer

Obsidian Entertainment i Bethesda su izbacili prvi trailer za novi DLC za Fallout: New Vegas, Old World Blues, koji će već 19. jula biti dostupan na XBLA, PSN i Steamu. Ovom prilikom moći ćete da istražite Mohavin Big Empty istraživački centar, što vas ponovo stavlja u ulogu spasioca: naučnici koji su ovde izvodili eksperimente, koji su naravnoloe ispali, u opasnosti su od mutiranih životinja, ratnih robota i ostalih propalih izuma. Naravno, ovo je i prilika da pokupite gomilu oružja, oklopa i tehnike iz vremena pre apokalipse. Trailer i još neke detalje o DLC-u pogledajte u nastavku.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte apsolutno ludi Fallout New Vegas: Old World Blues Trailer

Izvor: GameInfusion.net, 13.Jul.2011, 17:16

Obsidianu izgleda nisu dovoljni svi mutanti i ostali frikovi iz Wasteland-a. Robotski škorpioni su sledeća pretnja u DLC sadržaju za Fallout New Vegas, Old World Blues...Ovaj dodatak bi, inače, trebao da otkrije zanimljive detalje vezane za mutante iz Mojave pustinje. ..Fallout New Vegas: Old World...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.