Battlefield 3 otvorena beta počinje sutra

Izvor: GameInfusion.net, 29.Sep.2011, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield 3 otvorena beta počinje sutra

 

 
Sutra nam je srećan dan, srećan dan... jer počinje Battlefield 3 otvorena beta.

U slučaju da niste u toku, Battlefield 3 otvorena beta ne nudi megalomanske mape sa 64 igrača i svim vozilima, helihopterima i avionima. Za tako nešto moraćemo da se strpimo do 25. oktobra, ali je dobro što ćemo, do tada, imati prilike da isprobamo Rush mod i Operation Metro mapu.

Ovaj mod igračima jednog tima daje ofanzivne zadatke, dok je protivnička ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << u defanzivi. Kako kompletiraju zadatke tako se otvaraju nove regije mape. Operation Metro mapa, u Rush modu, počinje u parku, gde ima dosta prostora za otvorene okršaje, zatim igrače seli u urbano okruženje, da bi na kraju priredila apsolutnu klanicu u podzemnom metrou gde će se voditi bliska borba.

Da saznate više o svim Battlefield 3 multiplayer modovima pročitajte naš vodič kroz online ponudu ove pucačine.

Za sve detalje, uključujući najave, trejlere i slike, vezane za Battlefield 3 posetite našu bazu igara.
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.