Zrenjanin: Uhapšen zbog posedovanja opojnih droga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2021, 17:51

Zrenjanin: Uhapšen zbog posedovanja opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su N. V. (1996) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zrenjanin .

Policija je, prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla 10 paketića sa ukupno 133 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i paketić sa manjom količinom praha za koji se sumnja da je amfetamin.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mladić u Zrenjaninu uhapšen zbog droge: Policija u stanu pronašla 10 paketića marihuane i amfetamin

Izvor: Blic, 11.Jun.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su N. V. (25) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zrenjanin.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.