Zaječar: Otkriveno 17 iregularnih migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Otkriveno 17 iregularnih migranata

U koordinisanoj akciji pripadnika zaječarske policije i zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP-a, na području Zaječara otkrivena je grupa od 17 iregularnih migranata, državljana Avganistana i Pakistana, objavljeno je na sajtu MUP-a.

Uz saglasnost osnovnog javnog tužioca, Avganistancu E. M. (1992) i Pakistancu U. D. (1996), određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krivično delo u pokušaju neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno 17 ilegalnih migranata u Zaječaru

Izvor: RTS, 18.Avg.2016

. U akciji pripadnika zaječarske policije i zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP-a, na području Zaječara otkrivena je grupa od 17 ilegalnih migrnata, državljana Avganistana i Pakistana.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.