Wire - spoj WhatsAppa, Slacka i Skypea

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wire - spoj WhatsAppa, Slacka i Skypea

Jedan od osnivača planetarno popularnog programa Skype okupio je oko sebe novi tim i predstavio aplikaciju za koju se nada da će unaprediti usluge i rešiti probleme s kojima se slične aplikacije susreću.

Aplikacija je nazvana Wire (žica) i ima za cilj da iskombinuje ponudu WhatsAppa, Slacka i Skypea.

"Skype se pojavio pre više od decenije. Od tada se puno toga promenilo - svi smo se već navikli na besplatne pozive i poruke, kao i na nošenje naših kompjutera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u džepu", kazao je Janus Fris. "Vreme je za stvaranje najboljeg alata za komunikaciju, onog koji je jednako lep i koristan. Wire je upravo to".

U Wireovom timu kreatora iz Švajcarske i Nemačke nalaze se ljudi koji su prethodno radili za Skype, Apple, Noki-ju i Microsoft.

Wire je moguće besplatno preuzeti u Apple i Android prodavnicama.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.