Vučić: Ovo je tek početak

Izvor: B92, 06.Okt.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ovo je tek početak

Beograd -- Aleksandar Vučić je rekao za B92 povodom "slučaja Dulić" da je to "samo početak borbe koja ne može da se zaustavi". Dačić: Ovo nije politički obračun.

"Očekivao sam i rekao sam da ćemo moje kolege i ja biti predmet najžešćih napada i gluposti o političkom progonu. Ali pošto oni kažu da je to kraj nečega, želim da obavestim građane Srbije da je to tek početak. Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave", rekao je Vučić za B92. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je rekao da će država nastaviti da se obračunava sa korupcijom i kriminalom, da će sudovi i tužioci raditi svoj posao nezavisno.

"Kakav će kraj biti, to ćemo da vidimo", rekao je Vučić.

On je istakao i da je uveren da će Srbija uspeti da se izbori sa jednim od najvećih zala savremenog društva - korupcijom.

"A to što će biti mnogo prepreka , što će biti mnogo teških reči protiv svih nas, to govori protiv onih koji sve te teške reči protiv nas upotrebljavaju", rekao je Vučić.

Premijer Ivica Dačić izjavio je da su apsolutno neprihvatljive insinuacije da borbom protiv korupcije i kriminala Vlada Srbije sprovodi politički obračun sa političkim neistomišljenicima.

Potvrda toga je da je predmet "Nuba" otvoren još u martu, u vreme prošle Vlade Srbije koju je vodila Demokratska stranka, rekao je Dačić Tanjugu.

"Borba protiv kriminala i korupčije je jedan od glavnih prioriteta nove Vlade Srbije, a politička pripadnost niti može biti razlog postupanja državnih organa, niti alibi za krivična dela", kazao je premijer.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ovo je tek početak borbe koja ne može da se zaustavi

Izvor: S media, 06.Okt.2012

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je povodom "slučaja Dulić" da je to "samo početak borbe koja ne može da se zaustavi"..."Očekivao sam i rekao sam da ćemo moje kolege i ja biti predmet najžešćih napada i gluposti o političkom progonu. Ali pošto oni kažu da je to kraj nečega,...

Nastavak na S media...

Vučić: Dulić je tek početak

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Okt.2012

BEOGRAD - "Očekivao sam i rekao sam da ćemo moje kolege i ja biti predmet najžešćih napada i gluposti o političkom progonu. Ali pošto oni kažu da je to kraj nečega, želim da obavestim građane Srbije da je to tek početak."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.