Vozač Koridora Srbije braniće se sa slobode

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač Koridora Srbije braniće se sa slobode

Vozač Koridora Srbije D.S. (35), koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod naplatne stanice Doljevac u kojoj je poginula jedna osoba, braniće se tokom istrage sa slobode, jer je Osnovni sud odbio predlog Osnovnog javnog tužilaštva da mu se odredi pritvor.

Kako razlog navodi se to što je on uhapšen čitav dan posle nesreće, pa je za to vreme mogao da utiče na svedoke, zbog čega je pritvor suvišan, prenosi "Južne vesti".

U niškom Osnovnom javnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smatrali su da bi D. S, koji je 31. januara bio za volanom "škode" koja je udarila u dva automobila na naplatnoj rampi Doljevac, mogao da utiče na iskaze dosadašnjeg direktora Koridora Zorana Babića i još jednog zaposlenog u tom javnom preduzeću, zbog čega su predložili pritvor.

Kako navode u Osnovnom sudu, sudija je odbacila predlog o pritvoru, jer je on imao čitav dan da razgovara sa svedocima, a postoji još dokaza koji ukazuju na uzroke saobraćajne nesreće, pa pritvor nije potreban.

Sobraćajna nesreća dogodila se 31. januara ujutru na samoj naplatnoj rampi kada je poginula S. G. iz okoline Knjaževca, a još petoro ljudi povređeno, a među njima i Babić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.