Vojislavu Janoševiću određen pritvor!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2013, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislavu Janoševiću određen pritvor!

Kod sudije tvrdio da mu je afera nameštena i da nije uzimao opštinski novac

BEOGRAD - Tvrdi da ima papire!

Vojislavu Janoševiću (67), bivšem predsedniku opštine Surčin, istražni sudija Višeg suda posle saslušanja je odredio pritvor do 30 dana! Kako Kurir saznaje, saslušanje Janoševića i njegovih saradnika trajalo je juče do ranih jutarnjih sati.

- Janošević je tvrdio da nije prisvajao novac i da je sve radio po zakonu. Više puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ponovio i da mu je sve namešteno - kaže izvor iz istrage.

Optužbe da su učestvovali u malverzacijama odbacili su i osumnjičeni Gvozden Radivojčević (57), Jovan Milivojević (40), Rade Spasić (68) i Svetlana Spasenović (49), ali i njima je određen pritvor.

Bivši prvi čovek opštine Surčin uhapšen je u četvrtak u bašti svoje kuće dok je pokušavao da se sakrije od policije. Protiv njega i njegovih saradnika istraga je juče pokrenuta zbog sumnje da su zloupotrebama i iskorišćavanjem položaja pribavili korist u iznosu od 27,2 miliona dinara.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.