Vekarić: Dokumenta upućena u Ministarstvo pravde (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Jul.2011, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vekarić: Dokumenta upućena u Ministarstvo pravde (VIDEO)

Dokumenta o Hadžićevom odricanju prava na žalbu o izručenju upućena su u Ministarstvo pravde, gde resorna ministarka Snežana Malović treba da potpiše nalog za Hadžićevo izručenje Hagu, kaže zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić.

Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić potvdio je da se Hadžić pismeno odrekao prava na žalbu, i ta dokumenta su upućena u Ministarstvo pravde. Resorna ministarka Snežana Malović treba da potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nalog za Hadžićevo izručenje Hagu.

Vekarić je rekao da od bezbednosnih procena zavisi kad će Hadžić biti izručen i da javnost to neće znati do momenta izručenja.

On je potvrdio da će poslednjeg haškog optuženika u medjuvrmeneu posetiti porodica.

On je istakao da su dokumanti o Hadžićevom odricanju prava na žalbu na putu do Ministarstva pravde i da je "pravosudje danas završilo svoj posao".

Hadžić sutra ide u Hag!

Hadžić: Secite me, jatake ne otkrivam!

Kosor: Bilo bi logično da Hrvatska zatraži izručenje Hadžića

Poeslednji haški begunac Goran Hadžić, optužen za zločine nad Hrvatima i drugim nesrbima u istočnoj Slavoniji, uhapšen je u sredu u rejonu Fruške gore.

Očekuje se njegovo izručenje iz Specijalnog suda u Beogradu u Tribunal u Hagu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.