Uhapšen zbog trgovine heroinom

Izvor: Blic, 23.Jun.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog trgovine heroinom

Kragujevačka policija privela je istražnom sudiji Višeg suda Miloša M. (20) iz Lapova zbog sumnje da je trgovao heroinom i Acu S. (32) iz istog mesta zbog neovlačhenog držanja opojnih droga.

Kako je navedeno u saopštenju policije, osnovano se sumnja da je Miloš M. heroin prodavao uživaocima iz Lapova i Batočine.

Policija je kod njega je pronašla oko 12 grama heroina u 14 paketića pripremljenih za prodaju kada je zaustavilo vozilo u Crnom Kalu kod Batočine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojem je bio i Aca S.

Policija je kod Miloša M. pronaša i kesicu sa 1,46 grama marihuane, dok je u stanu, koji je Aca S. iznajmio u Jagodini pronašla još 1,95 grama marihuane, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.