UBIO DVOJICU BRAĆE, A DVOJICU TEŠKO RANIO

Izvor: Kurir, 08.Avg.2010, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO DVOJICU BRAĆE, A DVOJICU TEŠKO RANIO

BUŽIM - U Bužimu juče oko 15 sati A. S. je hicima iz automatske puške ubio dvojicu braće L. H. i L. R., a dvojicu teško ranio. Prema nezvaničnim informacijama do pucnjave je došlo zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa.

BUŽIM - U Bužimu juče oko 15  sati A. S. je hicima iz automatske puške ubio dvojicu braće L. H. i L. R., a dvojicu teško ranio. Prema nezvaničnim informacijama do pucnjave je došlo zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa.

"Nakon svađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na loklanom magistralnom putu A. S. je iz automatske puške ispalio više kratkih rafala prema peterici braće. Dvojica, od kojih je jedan maloletan, su preminula, dvojica su teško ranjena i nalaze se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, a peti brat je nepovređen", rekao je za srajevske medije Isak Dizdarić, načelnik Odeljenja za opšti i organizirani kriminal  MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Kakose  saznaje od dežurne tužiteljke Azre Ibrahimpašić spor između A. S. i braće je trajao nekoliko godina.

"Počinilac je uhapšen i danas će biti predat Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona", kazao je Dizdarić, dodajući da su tela preminule braće prevezena u bolnicu i da će biti urađena obdukcija.

Uviđaj koji je juče zbog mraka prekinut, danas je nastavljen.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bratska podela - dvojicu ubio, dvojicu ranio

Izvor: Mondo, 08.Avg.2010

U Bužimu kod Bihaća, A.S. je hicima iz automatske puške ubio i ranio braću, prenose danas mediji u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na Mondo...

BiH: Ubio braću zbog imovine

Izvor: Blic, 08.Avg.2010

U Bužimu kod Bihaća, A.S. je hicima iz automatske puške ubio dvojicu braće, a dvojicu teško ranio, prenose danas mediji u Bosni i Hercegovini. ..Prema nezvaničnim informacijama do pucnjave je došlo zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa..."Nakon svađe na lokalnom magistralnom putu, juče oko...

Nastavak na Blic...

Ubio dvojicu braće u Bužimu

Izvor: Glas javnosti, 09.Avg.2010, 07:02

BUŽIM - U Bužimu juče oko 15  sati A. S. je hicima iz automatske..puške ubio dvojicu braće L. H. i L. R., a dvojicu teško ranio. Prema..nezvaničnim informacijama do pucnjave je došlo zbog nerešenih..imovinsko-pravnih odnosa..."Nakon svađe na loklanom magistralnom putu A. S. je iz automatske...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.