Težak udes kod Rumenke, povređene četiri osobe

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Rumenke, povređene četiri osobe

U saobraćajnoj nesreći danas nešto posle 16 časova na putu Rumenka prema Bačkom Petrovcu, povređene su četiri osobe U SAOBRAĆAJNOJ nesreći danas nešto posle 16 časova na putu Rumenka prema Bačkom Petrovcu, povređene su četiri osobe. U sudaru su, kako saznajemo, učestvovali automobil i kamion.Po rečima dr Mirjane Bursać, portparola Službe hitne pomoći, teške povrede je zadobila žena starosti 40 godina, i ona je u besvesnom stanju prevežena u Urgentni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na reanimaciju. Žena je zadobila teške povrede.Pročitajte još: STRAVIČNA NESREĆA U VRANjSKOJ BANjI: Zaobišli rampu, pa poginuli na šinama (FOTO+VIDEO)U ovoj nesreći su povređena i dva dečaka uzrasta 14 i osam godina, i oni su preveženi u Dečju bolnicu u Novom Sadu, dok je mušakarc starosti 37 godina, odveden u Urgentni centar.Pročitajte još: NOVI DETALjI UŽASNOG UDESA KOD VRŠCA: Poginuli najbolji drugoviDo nesreće je kako se pretpostavlja došlo kada su se direktno sudarili kamion i automobil, koji je od siline udara sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na krov, dok se kamion preprečio na putu.Policija obavlja uviđaj, a saobraćaj na toj deonici je obustavljen i preusmerava na alternativne pravce.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Bačkog Petrovca, povređeno i dvoje dece

Izvor: Radio 021, 28.Feb.2018

Četvoročlana porodica povređena je u udesu koji se oko 16 časova dogodio na izlasku iz Rumenke, ka Bačkom Petrovcu...Tridesetosmogodišnja žena zadobila je teške povrede i u besvesnom stanju prevezena je na reanimaciju Urgentnog centra, kaže za 021 dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći...Četrnaestogodišnji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.