TRAGEDIJA KOD TRSTENIKA: Poginuo mladić

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD TRSTENIKA: Poginuo mladić

Prema prvim informacijama, nastradali je u trenutku pogibije bio na biciklu MLADIĆ star 19 godina poginuo je u saobraćajnoj nezgodi u selu Odžaci kod Trstenika, nezvanično saznaju “Novosti”.Prema prvim informacijama, nastradali je u trenutku pogibije bio na biciklu. Očekuje se saopštenje Policijske uprave Kruševac. PROČITAJTE I: STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD TRSTENIKA: Mladić poginuo na putu Ovo je druga nesreća koja se u ataru ovog trsteničkog sela dogodila u zadnjih mesec dana.Pešak A.Ž.(39) iz Kruševca je nastradao u junu dok se kretao kolovozom prilikom kontakta sa jednim vozilom.
Pogledaj vesti o: Trstenik,   Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ODžACI U SUZAMA: Ovo je mladić koji je poginuo kod Trstenika (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2019

Poginuli mladić bio je jedan od najboljih učenika trsteničke gimnazije “Vuk Karadžić” Mladić koji je nastradao noćas na državnom putu Kruševac-Kraljevo u ataru sela Odžaci kod Trstenika je Viktor L.(19), sjajan maturant Gimnazije “Vuk Karadžić” u Trsteniku.Kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.