Sprečen napad u Luksoru

Izvor: Akter, 10.Jun.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen napad u Luksoru

Najmanje dvojica napadača ubijena su kod hrama Karnak u Luksoru, na jugu Egipta, kada je policija osujetila njihov pokušaj napada, saopštila je egipatska policija

Jedan policajac je ranjen, a još dvoje napadača je uhapšeno, rekao je visoki zvaničnik policije Luksora i dodao da policija trenutno pokušava da deaktivira dve eksplozivne naprave.

Jedan lokalni zvaničnik rekao je da se jedan od napadača razneo bombom na oko 500 metara od hrama, ali policija nije potvrdila te navode.

Policijske snage drže turiste blokirane u hramu, kako bi ih zaštitila od napada.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Bombaš samoubica se razneo, policija ubila dvoje napadača

Izvor: Press, 10.Jun.2015

. Jedan bombaš samoubica se razneo, a još dvoje napadača ubijeno je u razmeni vatre sa snagama bezbednosti kod hrama u Karnaku, saopštila je egipatska policija navodeći da je osujetila samoubilački napad.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.