Skrivala mrtvu majku u stanu

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrivala mrtvu majku u stanu

BRATUNAC – Bratunački policajaci otkrili su posle prijave komšiluka, jeziv prizor u jednom stanu gde ćerka danima nije dozvoljavala nikome da je odvoji od tela umrle majke koja se nalazila se u fazi raspadanja.

Stanari zgrade u kojoj je živela preminula Lj.R i njena ćerka N.R prijavili su Bratunačkoj policijskoj stanici da se iz stana u kome su njih dve živele oseća smrad, a da N.R. nikome ne dozvoljava da uđe u stan.

Policajci su istragom posle ulaska u stan utvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da je žena umrla pre nekoliko dana, a lekari Doma zdravlja u Bratuncu izvršili su pregled tela koje je bio u fazi raspadanja, posle čega je telo prevezeno na Odeljenje patologije Doma zdravlja Zvornik.

Obdukcijom je utvrđeno da je starica zapravo umrla od teškog oblika sepse, a policija je njenu ćerku N.R privela zbog krivičnog dela kršenja porodičnih obaveza, piše bosanski portal Istinito.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.