Šćepanović novi trener KK Partizan?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2020, 15:27

Šćepanović novi trener KK Partizan?

Bivši košarkaš i član stručnog štaba Partizana Vlado Šćepanović mogao bi da preuzme funkciju prvog trenera ako Andrea Trinkijeri napusti klub, prenose beogradski mediji.

Trinkijeri je zatražio raskid ugovora sa beogradskim crno-belima, a Šćepanović je u stručni štab Partizana stigao 2018. godine kada i italijanski stručnjak.

Trenersku karijeru počeo je u podgoričkoj Budućnosti 2016. godine, a pre dolaska u Humsku bio je pomoćnik Trinkijeriju u Bambergu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubimac "grobara" seda na klupu crno-belih: Trinkijeri dobija naslednika, logičan potez čelnika Partizana

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2020

Bivši košarkaš i član stručnog štaba Partizana Vlado Šćepanović mogao bi da preuzme funkciju prvog trenera ako Andrea Trinkijeri napusti klub, prenose beogradski mediji ITALIJANSKI trener Andrea Trinkijeri ne želi više da sedi na klupi Partizana. Neizvesnost koja je danima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.