SU: Devojčica pala sa petog sprata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU: Devojčica pala sa petog sprata

U Subotici se dogodila nezapamćena tragedija. Sedmogodišnja devojčica je preminula nakon pada sa petog sprata u naselju Prozivka.

U subotičkoj policiji su nam potvrdili da se tragedija dogodila, a Osnovni javni tužilac Livija Panić Miletić je za RTV izjavila da je u toku utvrđivanje okolnosti pod kojima je devojčica pala sa terase i stradala.

Telo devojčice će biti poslato na obdukciju u Novi Sad. Kako smo uspeli da saznamo od komšija, devojčica je pala sa druge strane zgrade i drveće je ublažilo pad, ali povredama podlegla u Opštoj bolnici u Subotici. Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.