SMEDEREVAC UHAPŠEN U BUDVI ZBOG VIŠE KRAĐA

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEDEREVAC UHAPŠEN U BUDVI ZBOG VIŠE KRAĐA

Crnogorska policija saoštila je da je uhapsila mladića iz Smedereva zbog više krađa u Budvi

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da je uhapsila Stevana Stokića (22) iz Smedereva, zbog više teških krađa na području Budve.

Stokić je, kako se navodi, obio više vikendica i porodičnih kuća na području Budve iz kojih je odnosio tehničke uređaje i drugu vrednu robu.

Istražni sudija kotorskog Osnovnog suda doneo je rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o određivanju jednomesečnog pritvora za Stokića , saopštila je policija.

Dodaje se da su Stokiću u pojedinim provalama pomagali i Alen Ahmetagić (26) iz Priboja i Aleksandar Dakić (25) iz Banja Luke, koji su u bekstvu i za njima je raspisana poternica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.