Radnik van životne opasnosti

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik van životne opasnosti

Beograd -- Radnik Mileta D. (28) pao je sa dva metra visine u tržnom centru "Delta siti" na metalni šiljak koji mu je probio plućnu maramicu.

Kako nezvanično saznaje portal "24 sata", radnik se nalazi u šok sobi i van je životne opasnosti.

"Radniku je pri padu probijena plućna maramica i slomljeno nekoliko rebara. Puls i pritisak su mu bili ispod normale. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije", kaže za Tanjug dr Nada Macura. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Do nesreće je došlo jutros u 9:50 časova.

"Mladić je tokom radova pao sa skele na leđa, na jednu cev i zadobio teške povrede", rečeno je agenciji Beta u MUP-u. Kako je rečeno, firma koja je izvodila radove je "Inter fast", a o nesreći je obaveštena i Inspekcija rada.

Detalji u vezi sa povredama radnika znaće se sutra, a nezvanične informacije potvrđuju da je Mileta doživeo frakturu kičme. U prizemlju tržnog centra renovira se nekoliko lokala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.