Pucao sebi u srce zbog smrti sina

Izvor: Blic, 22.Sep.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao sebi u srce zbog smrti sina

Saša se vratio iz Urgentnog centra, gde je pokupio Miloševe stvari i potvrdio njegov identitet. Bio je bled ko krpa, ali smiren. Seo je sa članovima porodice za sto i razgovarali smo o sahrani. U jednom trenutku rekao je da ide da popije lek za pritisak i da će malo da prilegne. A onda se iz druge sobe začuo pucanj, priča rođak Saše P. (44), koji je prekjuče izvršio samoubistvo nekoliko sati nakon što mu je preminuo sin Miloš od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Rođaci su odmah potrčali do Saše i probali da mu ukažu pomoć, ali je već bilo kasno.

- Pucao je sebi u srce i nije mu bilo spasa. On i Miloš su bili veoma vezani i svuda su išli zajedno. Nije mogao da prihvati da mu sina više nema. Uništena je divna porodica, slomljeni smo od tuge - kaže rođak.

U porodičnoj kući Saše P. u Ulici 7. jula u Borči muk i očaj. Članovi porodice, prijatelji i komšije došli su kako bi pružili utehu Sašinoj majci Branki.

- Nemam reči koliko sam potresena. Miloš je bio jedino Sašino dete i zajedno su radili u ribarnici „Mika Alas". Obojica su bili dobri ljudi, puni života. Saša je nedavno prodao automobil i kupio sinu motor. Miloš je živeo sa majkom Vesnom, ali je često dolazio kod oca. Od Sašinih rođaka sam čula da je Vesna popila previše tableta za smirenje i da je jedva preživela. Kako će ona sad - priča kroz suze komšinica Milevka Pastulj.

Miloš P. poginuo je u subotu uveče kada se motorom „honda" sudario sa „fijatom puntom", kojim je upravljao Radomir P. iz Novog Sada. Do nesreće je došlo kada je vozač „fijata" pokušao polukružno okretanje na raskrsnici Bulevara despota Stefana i Palmotićeve ulice. Od siline udara motociklista je završio pod točkovima automobila i prevezen je u Urgentni centar, gde je oko 23 sata podlegao povredama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.