Pronađene nestale dve devojčice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađene nestale dve devojčice

Prava drama odvijala se danas u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju. Oko 10.40 nestale su dve devojčice prvog razreda koje skoro puna tri sata niko nije mogao da nađe, da bi konačno nešto posle 13 časova bile pronađene, u obližnjoj robnoj kući među igračkama.

Majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole, posle čega su one nestale u nepoznatom pravcu. Ispred škole se i dalje nalazi nekoliko patrola policije koje su uz pomoć okupljenih roditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nastavnika pokušavali da ih pronađu.

Njih dve su, kako Blic saznaje, izašle ispred škole po završetku nastave. Radnica koja se brine o čistoći u školi ih je pozvala da uđu unutra kako se ne bi smrzavale, ali su one insistirale da ostanu napolju, posle čega im se gubi svaki trag.

Kako su im rekli u školi, jedna od njih ima narandžastu, a druga crnu jaknu.

"Sto puta sam rekla snaji da joj treba telefon. Pa to je samo dete od šest godina, kažu da je bila ispred škole sa drugaricom. Verujte da bratu još nismo javili jer on radi u Pančev", rekla je tetka jedne od nestalih devojčica.

Na jednoj od Viber grupa na kojoj su okupljeni roditelji prvaka iz ove škole, stigla je informacija da su devojčice navodno oko podneva viđene u obližnjem "Veru". Nedugo zatim obelodanjeno je da ova priča ima srećan kraj i da su pronađene u robnoj kući među igračkama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađene nestale devojčice

Izvor: RTS, 26.Dec.2018

. Beogradska policija pronašla je dve sedmogodišnje devojčice čiji je nestanak prijavljen u Učiteljskom naselju u Beogradu danas oko 12 sati.

Nastavak na RTS...

U beogradskom naselju nestale dvije djevojčice

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2018

BEOGRAD - Dvije sedmogodišnje djevojčice nestale su danas u Učiteljskom naselju ispred osnovne škole "Ćirilo i Metodije", navodi Blic.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DETALJI NESTANKA DEVOJČICA IZ Beograda: Majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole. Na poziv čistačice da se sklone sa ulice se oglušile, a onda nestale u NEPOZNATOM PRAVCU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018

Drama u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju...Majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole, posle čega su one nestale u nepoznatom pravcu. Ispred škole se nalazi i patrola policije koja uz pomoć roditelja i nastavnika pokušava da ih pronađe...KRAJ DRAME U BEOGRADU:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.