Kraj drame: Pronađene nestale devojčice u Beogradu!

Izvor: Mondo, 26.Dec.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame: Pronađene nestale devojčice u Beogradu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su dve sedmogodišnje devojčice čiji je nestanak prijavljen danas oko 12 sati.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju danas se nešto pre 11 sati desila prava drama kada su dve devojčice koje idu u prvi razred nestale.

Devojčice su se danas, ne sačekavši roditelje koji je trebalo da dođu po njih nakon završetka časova u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << OŠ "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju, same udaljile u nepoznatom pravcu.

Nađena devojčica iz Sente za kojom je tragao MUP!

Policija ih je ubrzo pronašla u jednoj prodavnici, bez ikakvih povreda, saopštio je MUP.

Devojčice su nađene u obližnoj robnoj kući, na odeljenju sa igračkama.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OKONČANA DRAMA ISPRED ŠKOLE: Pronađene devojčice koje su nestale posle nastave!

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su dve sedmogodišnje devojčice čiji je nestanak prijavljen u sredu oko 12 sati Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su dve sedmogodišnje devojčice čiji je nestanak prijavljen u sredu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.