Pretučen starac u Gračanici

Izvor: RTS, 02.Nov.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen starac u Gračanici

Više maskiranih lica pretuklo je Vojislava Popovića (85) u njegovoj kući u Gračanici, javio je "Radio Gračanica".
Više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo je sinoć nešto posle 20 časova i brutalno pretuklo Vojislava Popovića dok su njegovoj unuci, koja živi u istoj kući, u ulici Janićija Popovića, vezali ruke i na taj način je sprečili da pozove pomoć.
Prva pomoć pretučenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << starcu ukazana je na hirurškoj klinici u Gračanici, a dežurni lekar i upravnik Hirurgije Dragan Perić kaže da se radi o teškim telesnim povredama.
"Pacijent je dovezen kolima Hitne pomoći, a u trenutku prijema bio je svestan i orijentisan. Na levoj strani lica imao je više povreda i razderotina, koje smo sanirali. Levo oko mu je bilo potpuno zatvoreno od otoka, a postoji i povreda nosa zbog čega smo pacijenta uputili na dalje lečenje u Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici", naveo je Perić.
Uznemireni stanari ulice, kao i rođaci pretučenog starca uputili su apel policijskoj službi u Gračanici da hitno pronađe počinioce, kao i da pospeši bezbednost građana na ovom prostoru.
"Ovo je strašno i mi se, posle brojinih krađa koje se i sada dešavaju, a i ovog brutalnog napada, ne osećamo nimalo siguno. Pitam se da li treba da nekog ubiju, pa da policija reaguje, jer počinioci uvek ostanu nepoznati", rekla je za Radio Gračanicu Gorica Popović, rođaka pretučenog Vojislava.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.