Policajac ošamario dečaka

Izvor: Blic, 04.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ošamario dečaka

PANČEVO - Policajac Z. M. iz Pančeva preksinoć, oko 22.30, u dvorištu Osnovne škole „Miroslav Antić" ošamario je i vukao za uši dečaka A. M. (15) koji se prethodno potukao sa njegovim 15-godišnjim sinom i polomio mu vilicu, saznaje „Blic".

Kako saznajemo, i A. M. i sin policajca Z. M. su učenici Ekonomske i poljoprivredne škole. Dečaci su se preksinoć našli u dvorištu OŠ „Miroslav Antić" i igrali košarku. Posvađali su se, navodno, oko jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojčice pa je A. M. udario policajčevog sina. Dečak je otišao kući, ali je na igralište došao njegov otac Z. M. i A. M. počeo da vuče za uši i udario mu nekoliko šamara. Povređenom policajčevom sinu pomoć je ukazana u pančevačkoj bolnici, a posle je prevezen na Maksilofacijalnu kliniku u Beogradu.

Tanja Dakić, portparol PU za Pančevo, izjavila je da je istina samo delimično poznata.

- Incidentu je prethodila svađa dečaka zbog jedne devojke, a u tuči koja je usledila teško je povređen sin našeg kolege. Nakon ukazivanja pomoći u pančevačkoj bolnici, on je odmah prebačen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, gde je utvrđeno da je zadobio trostruki prelom vilice! U toku je uzimanje izjava od svih aktera ovog događaja i tek nakon toga biće izvesno da li je došlo do prekoračenja ovlašćenja ili ne - izjavila je Dakić.

Škola nije radila

Dragana Krstić, direktorka škole „Miroslav Antić", kaže da škola neme nikakve veze s incidentom.

- Ti dečaci nisu naši učenici i smatram da je zbog toga nekorektno da se škola dovodi s tim u vezu u bilo kakvom novinskom tekstu. Osim toga, radno vreme škole je do 22 časa, a za sve što se dešava posle toga ne možemo da snosimo nikakvu odgovornost - rekla je direktorka Krstić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.